nie masz konta?              zapomniałeś hasła?
Polityka prywatności

Polityka prywatności MTJ.PL

 

Bezpieczeństwo danych

 

Agencja Artystyczna MTJ T. Bujak, M. Pluciński Sp. J, jako administrator danych, dba o bezpieczeństwo udostępnionych na stronie mtj.pl danych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Dane osobowe osób zarejestrowanych na stronie mtj.pl przetwarzane są przez MTJ T. Bujak, M. Pluciński Sp. J. , zgodnie z art. 23 ust. 1, pkt. 1,3 i 5 ustawy o ochronie danych osobowych w celach związanych z prowadzeniem działalności handlowo-usługowej.

Agencja Artystyczna MTJ T. Bujak, M. Pluciński Sp. J. dalej nazywana jako MTJ nie udostępnia, ani nie sprzedaje danych osobowych użytkowników mtj.pl innym firmom lub osobom. Nie udostępniamy również baz danych zawierających adresy e-mail naszych klientów.

 

Adres IP i Cookies

 

Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez MTJ wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją naszymi serwerami. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie). W niektórych przypadkach identyfikacja i związany z nią zindywidualizowany (personalizowany) dostęp do serwisów oparte są o cookies.

Cookies są również używane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji o korzystaniu z naszych serwisów przez użytkowników.

 

Informacje zbierane podczas rejestracji

 

W formularzu rejestracyjnym stronie mtj.pl musisz podać swoje dane kontaktowe i rozrachunkowe (m.in. imię i nazwisko, telefon kontaktowy, adres e-mail, a w przypadku firm dodatkowo NIP). Podanie tych danych jest konieczne do zakupów w naszym sklepie. Niepodanie wymaganych danych uniemożliwia dokonanie zakupu. Wypełnienie formularza nie zobowiązuje do robienia zakupów.

Informacje kontaktowe, zawarte w formularzu rejestracyjnym, wykorzystywane są do celów księgowych, budowania bazy danych oraz do kontaktowania się z wami podczas realizacji transakcji.

MTJ  wykorzystuje dane z formularza rejestracyjnego także do przesyłania newslettera, którego otrzymywanie jest wolą osoby rejestrującej się. Newsletter zawiera informacje o ofercie na mtj.pl oraz promocjach. Jego otrzymywanie odbywa się wyłącznie wtedy gdy zaznaczysz opcje newsletter przy rejestracji lub wpiszesz swój adres email na stronie mtj.pl w dedykowanym polu. Możesz w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania tego typu informacji.

Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych masz prawo do wglądu i modyfikacji, lub usunięcia swoich danych osobowych znajdujących się w bazie danych serwisu, poprzez zgłoszenie takiej chęci na adres admin@mtj.pl

NAJNOWSZE WYDAWNICTWO
NAJNOWSZY KLIP
Meybick Song
RALPH KAMINSKI
More